Ideaal: Palletboxen voor uw onderneming

Is uw onderneming actief in vervoer of opslag? Dan zijn palletboxen een ideale oplossing voor de gebruikelijke pallets. Palletboxen beschermen uw product beter en zorgen ervoor dat vervoer of opslag veilig plaatsvindt. De palletboxen zijn de volgende stap in de vervoers- of opslagsector. Met palletboxen werkt u efficiënter dan voorheen, omdat de boxen perfect op elkaar te stapelen zijn, niet meer los staan en zelfs aan de bovenkant te sluiten zijn. U kunt ook nog eens kiezen uit verschillende materialen, waardoor er altijd een perfecte oplossing is voor uw producten.

Product op maat

Met welke producten u werkt maakt in principe niet uit, want palletboxen zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen. De palletboxen hebben vier omhoog staande zijkanten, die bovenop ook nog gesloten kunnen worden met een deksel. De houten palletboxen hebben een betrouwbare en solide uitstraling. Hout kent u al van de gebruikelijke pallets, maar nu zijn ook de zijkanten van hout, met daarbij gebruik van stevige scharnieren. De kunststof palletboxen hebben dezelfde kwaliteit, maar dit is een goedkoop type materiaal. Daarnaast zijn er nog stalen palletboxen, deze zijn zeer betrouwbaar en stevig, terwijl u er iets meer voor betaalt.

Afmetingen die passen bij uw product
Met welke producten u werkt maakt zoals genoemd niet uit, de palletboxen beschikken over meerdere afmetingen. Zo kunt u allerlei losse onderdelen kwijt in de palletbox, maar ook zwaardere of één product, deze staan stevig in de palletbox. U hebt daarbij de bekende grondmaat, maar nu ook een hoogte van de opzetwanden.

Opzetwanden

De opzetwanden zijn gemakkelijk uit te klappen om zware producten op de pallet te zetten, om ze vervolgens weer dicht te klappen. Zo is uw product optimaal beschermd en werken de palletboxen even efficiënt of zelfs efficiënter dan de pallets. Dit is dé totaaloplossing voor veilige vervoer of opslag van uw producten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *